CFO Services


Lønadministration, løn system, revisor priser, hvad koster en revisor enkeltmandsfirma, bogholderi, cfo services, lej en regnskabschef, momsregnskab, bogføring

Lad os være din eksterne CFO

Hos Finanschefen tilbyder vi dig CFO services og sparring med høj faglighed, stor kompetence og grundig erfaring. Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance med udgangspunkt i de udfordringer, som din virksomheds økonomiansvarlige står over for.

Hos Finanschefen har vi solid erfaring med CFO'ens opgaver, hvilket betyder, at vi hurtigt forstår dine udfordringer, og vi kan derfor skabe værdi med det samme.

Vi har siddet i lignende ledende stillinger i internationale økonomifunktioner samt arbejdet i internationale revisionshuse som KPMG og Ernst & Young.

Gør arbejdet nemmere med Finanschefen

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Procesbeskrivelser samt optimering heraf
  • Genskabe det mistede overblik
  • Op- og nedskalering af økonomiafdeling afhængig af virksomhedens aktivitet
  • En fuld oprydning af hele økonomiområdet


Samtidig har vi gode erfaring med at varetage kort- og længerevarende vikariater. Står jeres regnskabschef til at skulle på barsel? Fratræde sin stilling? Være langtidssygemeldt? Ja, så kan vi hurtigt træde til og sikre, at jeres virksomhed ikke mister momentet i økonomiafdelingen.

Hos Finanschefen er vi meget ambitiøse og stræber efter at skabe klarhed, overblik og basis for vækst for vores kunder. Vi er eksperter i at skræddersy et setup, der lige netop matcher din virksomhed. Vi tilbyder dig økonomisk rådgivning, sparring og hjælp, som du kan stole på og have tillid til.

Vi vil rigtig gerne tage en snak om mulighederne. Du kan læse om vores priser her, og du er meget velkommen til at skrive til os herunder.