Det fulde økonomisetup


Lønadministration, løn system, revisor priser, hvad koster en revisor enkeltmandsfirma, bogholderi, cfo services, lej en regnskabschef, momsregnskab, bogføring, deloitte consulting, Billig bogholder, fordele ved outsourcing, Ledelsesrapportering, aps regnskab

Slip for de administrative byrder

Hos Finanschefen har vi et mål om at gøre dit arbejde nemmere. Vi anbefaler derfor, at du lader os klare nogle af de meget tidskrævende og tunge administrative opgaver, så du kan fokusere på at udvikle din virksomhed.

Fordelene ved at outsource din virksomheds økonomifunktion er mange:

  • Du får et helt team af økonomiske rådgivere til rådighed uden at omkostningerne følger med
  • Mindre virksomheder får et professionelt team, rådgivning og økonomistyring uden at skulle ansætte medarbejdere
  • Du sparer en masse tid og penge, da vi klarer alle opgaverne for dig, og vi holder styr på din økonomi

Hos Finanschefen kan vi altså med fordel hjælpe dig med det økonomiske setup.

Bogholderi

Bogholderiet er maskinrummet bag enhver virksomhed. Det skal bare være let, overskueligt, og så skal det bare fungere.

Hos os kan du trygt lægge din økonomiafdeling i vores hænder, og vi vil sørge for at skabe struktur, overblik og gennemsigtighed.

Vi sidder med de mest moderne systemer til små og mellemstore virksomheder. Vi er særdeles konkurrencedygtige, da vores setup næsten er fuldt automatiseret - det betyder, at du sparer penge i sidste ende, da vi ikke bruger lige så lang tid på at bogføre dine bilag.

Gennem et samarbejde med Finanschefen får du et team af dygtige bogholdere, der er klar til at rådgive, servicere og gøre arbejdet let og enkelt for dig.

Lønadministration

Kender du fortvivlelsen, irritationen og frustrationen, når medarbejdere brokker sig over ikke at modtage løn? Eller hvis en lønudbetaling er regnet forkert?

Vi brænder for at lette dig for disse bekymringer og sikre de bedste forhold for dig og dine medarbejdere.

Dine medarbejdere er et af dine største aktiver i din virksomhed, og derfor skal de selvfølgelig opleve den bedste 'service' fra din virksomhed, når det gælder administrationen af lønudbetaling. Samtidig kan netop lønadministration være en tung og tidskrævende proces, som du med fordel kan outsource til os.

Hos Finanschefen udarbejder vi lønsedler, kilometerpenge, diæter og indberetter til SKAT, pensioner, ATP og meget mere for alle dine medarbejdere. Og lønsedlen ryger direkte i deres E-boks. Det kan ikke blive nemmere for dig!

Hele vores lønadministration kører på smarte og brugervenlige apps direkte på din mobiltelefon, der både integrerer med økonomisystemet og lønsystemet. Det betyder altså, at din virksomhed vil spare penge, gøre administrationen nemmere og mere håndgribelig og i sidste ende spare dig for en masse arbejde.

Vi vil rigtig gerne tage en snak om mulighederne. Du kan læse om vores priser her, og du er meget velkommen til at skrive til os herunder.