Handelsbetingelser


Hermed vil vi give dig en beskrivelse af vores handelsbetingelser.

Overblik


Denne hjemmeside opereres af Finanschefen IVS. På vores hjemmeside vil "vi", "os" og "vores" referere til Finanschefen IVS. Vi tilbyder denne hjemmeside til dig, hvilket inkluderer al information, funktioner, produkter, varer og ydelser betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og bekendtgørelser, der er angivet i disse handelsbetingelser og på vores hjemmeside.

Ved at besøge og benytte vores hjemmeside Financhefen og/eller købe services/ydelser af os, accepterer du dermed vores handelsbetingelser, som det fremgår af indeværende handelsbetingelser samt øvrige politikker og betingelser, du finder på denne hjemmeside. Disse handelsbetingelser gælder for alle brugere af vores hjemmeside.

Vi beder dig venligst om at være opmærksom på at læse disse handelsbetingelser grundigt, før du anvender vores hjemmeside. Hvis du ikke er enig eller ikke accepterer handelsbetingelserne, som de fremgår heri, så kan du desværre ikke anvende og/eller købe services/ydelser på hjemmesiden. I dette tilfælde beder vi dig kontakte os, da vi gerne vil sikre, at det er en god oplevelse at Finanschefen.dk.

En hvilken som helst ny og/eller fremtidig funktion, knap, produkt eller værktøj, som bliver tilføjet hjemmesiden på hvilket som helst tidspunkt, er ligeledes underlagt og inkluderet af vores handelsbetingelser. Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller udskifte enhver del af handelsbetingelserne uden videre information omkring dette – det vil altid fremgå af disse opdaterede handelsbetingelser. Vi beder dig derfor løbende om at holde øje med hjemmesiden for at se opdateringer og eventuelle ændringer. Hvis du fortsætter med at benytte vores hjemmeside, bevidner dette om, at du accepterer vores handelsbetingelser – selvom ændringer på hjemmesiden måtte være sket.

Vores hjemmeside er hostet af Shopify Inc., der faciliterer platformen for hjemmeside-udvikling.

Første sektion – Generelle vilkår

Som udgangspunkt er alle velkomne, dog forbeholder vi os retten til at nægte handel, kommunikation eller salg af services/ydelser til hvem som helst, af hvilken som helst grund, på hvilket som helst tidspunkt. Ligeledes ønsker vi god tone og orden både på vores hjemmeside, på sociale medier og andre platforme, der indbefatter Finanschefen. En central pointe er, at ved at acceptere disse handelsbetingelser vedkender du således, at du opfylder gældende regler om krav om minimumsalder for at købe services/ydelser på vores hjemmeside.

Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte vores tjenester, services og/eller produkter. Du må ikke benytte vores produkter til nogle ulovlige eller uautoriserede formål. Endvidere må du ikke transmittere nogen form for virus eller kodning af skadelig art på vores hjemmeside. Ved overtrædelse af vores handelsbetingelser vil du øjeblikkeligt blive udelukket fra køb eller anvendelse af vores services og køb af vores services/ydelser.

Vi har fuldstændig ophavsret på ALT indhold på vores hjemmeside – tekster, billeder, brand, koncept og domæne. Du må således ikke benytte vores billeder, vores tekster eller lignende uden skriftligt samtykke med os. 

Anden sektion - Nøjagtighed, fuldstændighed og rettidighed

Vi frasiger os alt ansvar for, hvis informationer, der er tilgængelige på vores hjemmeside, ikke er nøjagtige, komplette eller korrekte. 

Bemærk venligst at ved at acceptere disse vilkår, accepterer du også, at hvis du indtaster din mailadresse, så må vi skrive til dig.

Tredje sektion - Tredjepartlinks

Vi er meget grundige og ihærdige for udelukkende at have samarbejder, hvor troværdighed, kvalitet og ansvarlighed er nøglebegreber. Dette gælder i alle sammenhænge: Promotion, sociale medier, distribution, leverandør og så videre. Vi har fokus på at sikre, at alle samarbejdspartnere leverer ydelser punktligt, troværdigt og med kvalitet.

Vi har stort fokus på at skabe en troværdig og servicebaseret kommunikation. Alligevel vil vi gerne tage visse forbehold: Tredjepartslinks på dette websted kan henvise dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og har intet ansvar for tredjepartsmaterialer eller -websites eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjepart.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner foretaget i forbindelse med tredjepartswebsteder. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende tredjepartsprodukter skal rettes til tredjepart.

Fjerde sektion - Kommentarer, feedback og andre henvendelser

Hos Finanschefen IVS lægger vi stor vægt på åbenhed, dialog, troværdighed og ansvarlighed. Vi sætter stor pris på at have en dialog med vores kunder. Vi bestræber os altid på at svare eventuelle henvendelser hurtigst muligt, men vi kan dog ikke love en deadline for svar. Vi forbeholder os retten til til enhver tid at undlade at svare en henvendelse, afvise krav og/eller ønsker, selvom vi selvfølgelig altid vil gøre vores bedste for at imødekomme henvendelser.

Sender du kreative ideer, forslag, planer eller andre materialer, enten online, via e-mail, via post eller på anden måde accepterer du, at vi til enhver tid uden begrænsning kan redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde anvende eventuelle kommentarer, som du sender til os. 
Vi forbeholder os retten til at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter vores eget skøn vurderer værende ulovligt, stødende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, uanstændigt eller på anden måde uhensigtsmæssigt eller krænker nogen parts intellektuelle ejendomsrettigheder.

Du accepterer, at dine kommentarer ikke vil krænke nogen tredjepartsret, herunder copyright, varemærke, privatliv, personlighed eller anden personlig eller ejendomsret. Du er desuden enig i, at dine kommentarer ikke indeholder injurisk eller ulovligt, misbrug eller uanstændigt materiale eller indeholder nogen computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af tjenesten eller en relateret hjemmeside. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være en anden end dig selv eller på anden måde vildlede os eller tredjeparter om oprindelsen af eventuelle kommentarer. Du er eneansvarlig for eventuelle kommentarer, du laver og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle kommentarer indsendt af dig eller nogen tredjepart.

Femte sektion - Ulovlig brug af hjemmeside

Det er forbudt at bruge webstedet eller dets indhold: (a) for ethvert ulovligt formål (b) at opfordre andre til at udføre eller deltage i ulovlige handlinger (c) at overtræde internationale, føderale, provinsielle eller statslige bestemmelser, regler, love eller lokale forordninger (d) at krænke vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller andres immaterielle rettigheder (e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, bedømme, forfalske, forvirre, skræmme eller diskriminere på grundlag af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap (f) at indsende falske eller vildledende oplysninger (g) at uploade eller transmittere virus eller anden form for ondsindet kode, der vil eller kan blive brugt på nogen måde, som vil påvirke funktionaliteten eller driften af tjenesten eller af en relateret hjemmeside, andre websteder eller internettet (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger (i) til spam; (j) for ethvert uanstændigt eller umoralsk formål eller (k) at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne. Vi forbeholder os ret til at nægte køb på vores hjemmeside, hvis ovenstående bliver overtrådt.

Sjette sektion - Fejl på hjemmeside

Vi gør vores bedste for, at du kan have et nemt, troværdigt og gnidningsfrit forløb på vores hjemmeside, og skulle du opleve nogle problemer, så hører vi meget gerne fra dig. Vi tager dog forbehold for eventuelle tekniske fejl, der måtte opstå på siden, selvom vi selvfølgelig vil gøre vores bedste for at få rettet disse. 

Finanschefen IVS, vores direktører, medarbejdere, datterselskaber, leverandører eller samarbejdspartnere må under ingen omstændigheder være ansvarlige for skade, tab, krav eller følgeskader ved brug af enhver art, herunder tabt fortjeneste, tabt indtægt, tabt opsparing, tab af data, erstatningsomkostninger eller lignende skadeserstatning. Ligeledes vil vi gerne understrege, at vi på det kraftigste anbefaler at drikke forsvarligt og ansvarligt.

Skulle du have nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.