Om os


Finanschefen
Hos Finanschefen har vi en ambition om at gøre håndteringen af din virksomheds økonomi nemmere. Vi tror på, at både du og din virksomhed trives bedst ved, at du bruger din kostbare tid på det, du er bedst til. Vi brænder derfor for at hjælpe dig med de økonomiske opgaver og være din økonomiske partner. Vi har et mål om at gøre dit arbejde og din hverdag nemmere - så du kan få et bedre overblik, undgå en masse bekymringer og have tryghed ved, at vi klarer dine økonomiske opgaver.

Økonomi du kan stole på!

Hos Finanschefen går vi op i, at du med ro i sjælen kan drive og udvikle din virksomhed. Vi tror på værdien af, at tillid opbygges i en åben og ærlig dialog, og at der hele tiden er gennemsigtighed og troværdighed omkring din virksomheds økonomi.

Vi er et mindre konsulenthus, der altid møder vores kunder på nærværende vis i en tæt dialog. Finanschefen er primært bestående af én fastansat og flere tilknyttede freelancere, der er førende inden for branchen. Dette gør, at du altid møder et bekendt ansigt samt oplever stor fleksibilitet.

Erfaringen tæller!

Hos Finanschefen har vi mange års erfaringer fra større revisions- og konsulenthuse som KPMG, Ernst & Young og mange flere. Vi har ligeledes siddet flere år i ledende stillinger i økonomiafdelinger i mindre og større internationale koncerner. Vi er overbevist om, at vores erfaring kan give dig nogle gode fordele, da vi således kender de udfordringer og spørgsmål, mindre nystartede virksomheder sidder med. Og vi kan derfor på bedste vis rådgive dig og finde det rette setup til dig.

Ligeledes har vi stor indsigt i og forståelse for, at allerede etablerede økonomiafdelinger kæmper med en stresset og presset hverdag, og vi har derfor gode erfaringer med, hvordan vi kan optimere processer. 
Vi er drevet af lysten til at modernisere og opgradere virksomheders økonomiafdeling, og vi kender til de nyeste og bedste værktøjer til at gøre arbejdet smartere og nemmere. Vores erfaring spænder bredt, og vi mener derfor, at vi er et godt valg som din økonomiske samarbejdspartner.

Vi ved, at du skal fokusere på det, du er bedst til - at skabe forretning. Vi står klar til at hjælpe med det, vi er bedst til - nemlig at supportere din virksomhed og hjælpe med at skabe vækst, udvikling og økonomisk overblik. 
Vi er ambitiøse på dine vegne, og vi vil rigtig gerne gøre en positiv forskel for din virksomhed. Vi vil derfor gerne mødes til en uforpligtende snak om muligheder for et samarbejde.

Du kan læse mere om vores services her.
 
Finanschefen

Morten Hjelmholm

Stifter, HD(R) og cand.merc.aud
Telefon: +45 5339 2980
Email: morten@finanschefen.dk