Priser


Lønadministration, løn system, revisor priser, hvad koster en revisor enkeltmandsfirma, bogholderi, cfo services, lej en regnskabschef, momsregnskab, bogføring, deloitte consulting, Billig bogholder, fordele ved outsourcing, Ledelsesrapportering, aps regnskab
Hos Finanschefen ønsker vi at skabe klarhed, åbenhed og gennemsigtighed omkring vores priser. Vi tilbyder derfor nogle pakker og faste timepriser, så du nemt kan få det økonomiske overblik. Vores mål er at give dig den bedste rådgivning og de bedste redskaber, så håndteringen af din virksomheds økonomi bliver nemmere og billigere. Med et samarbejde med Finanschefen sparer du altså en masse tid, du sparer udgifter til en økonomimedarbejder, og du får et helt team af økonomiske eksperter i ryggen.

Herunder kan du se vores priser for de forskellige services, vi tilbyder.

CFO-services
Fra 1.000 kr. pr. time

Hos Finanschefen er vi meget fleksible og søger altid efter den bedste løsning for dig. Om du er til en fast pris eller til fakturering efter påbegyndt time - det er helt op til dig. Vi fakturerer fra 1.000 kr. i timen for vores CFO services.

Her får I højtuddannede kompetente konsulenter med stor erfaring fra lignende stillinger, der kender de daglige udfordringer på CFO- og ledelsesniveau.

Du kan læse mere om vores CFO services her.

Det fulde økonomisetup
Fast månedlig fakturering 

Vi ønsker gerne at aftale en fast månedspris for lige netop dit setup, så du kan have ro i maven og slippe for bekymringer.

Med i prisen får du ligeledes adgang til et moderne online økonomisystem-setup, elektronisk bilags- og udlægshåndtering samt månedlig afrapportering - akkurat som hvis du havde en regnskabschef.

Du kan læse mere her.

Ledelsesrapportering
Fra 1.000 kr. pr. time

Mulighederne er mange. Vi kan enten tilbyde en fast pris, eller vi kan tilbyde fakturering per påbegyndt time. Vi fakturerer et beløb af 1.000 kr. i timen for vores rådgivning og udarbejdelse af ledelsesrapportering.

Her får du højtuddannede kompetente konsulenter med stor erfaring omkring ledelsesrapportering for mange større danske og internationale virksomheder.

Du kan læse mere om ledelsesrapportering her.

 

Bemærk venligst at ovenstående priser er ekskl. moms

Du er altid velkommen til at skrive til os herunder, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.