Se hvordan vores kunder er blevet digitaliserede

Kundecases

Udtalelse

Martin Blicher

Partner i Junu.io

Play Video

“Finanschefen har været en stor sparringspartner for os i forhold til at løfte det adminstrative op på et niveau, hvor man ikke skal sidde med for mange kasketter på selv”

 

Andreas Lønquist

Ejer og direktør i Lønquist Auto Aps

Play Video

“Ikke nok med at de er dygtige på det digitale, så de også dygtige bogholdere, som man bliver nødt til at være i dag – Og det er en stor hjælp for os”

 

Martin Madsen

Ejer & direktør i Konsulenthuset Kram 

Play Video

“Hos Konsulenthuset Kram har Finanschefen været en uvurderlig samarbejdspartner, der konstant prioriterer effektivisering og digitalisering. Deres ekspertise og skræddersyede løsninger har forbedret vores økonomiske processer markant!”

Vi brænder for at gøre din virksomheds økonomistyring nem, enkel og overskuelig, så du kan fokusere på at vokse, udvikle din virksomhed og maksimere overskuddet. Udnyt din tid bedst muligt, og lad os klare de ‘trivielle’ administrative opgaver. Som kunde hos Finanschefen tilbyder vi assistance til økonomiske opgaver som regnskab, bogføring, lønadministration og rapportering.

Vi er specialiserede i at arbejde med digitale systemer

Hos Finanschefen forstår vi vigtigheden af at skabe overblik og indsigt i en digitaliserede verden med mange værktøjer.

Teamet bag Finanschefen

Fokuser på at gøre det du er god til, og lad os om bogholderiet

Hos Finanschefen har vi mange års erfaringer fra større revisions- og konsulenthuse som KPMG, Ernst & Young og mange flere. Vi har ligeledes siddet flere år i ledende stillinger i økonomiafdelinger i mindre og større internationale koncerner. 

Få fat i os her

Vi er overbevist om, at vores erfaring kan give dig nogle gode fordele, da vi således kender de udfordringer og spørgsmål, mindre nystartede virksomheder sidder med. Og vi kan derfor på bedste vis rådgive dig og finde det rette setup til dig.

Morten Hjelmholm

Stifer & medejer 

Marck Brun Christensen

Økonomikonsulent

Sebastian Steen Sørensen

Finanstrainee

Jack Lökkegaard

Praktikant

Heading Text Here

LÆS MERE

Heading Text Here

LÆS MERE

Heading Text Here

LÆS MERE

Heading Text Here

LÆS MERE

VORES KUNDER ER VORES BEDSTE VISITKORT

VORES KUNDER ER VORES BEDSTE VISITKORT